SELAMAT DATANG DI TOKO ONLINE FITRIYA

Testimoni

| Senin, 16 September 2013

“Tidaklah Allah menurunkan suatu penyakit, melainkan Dia turunkan penyembuh untuknya”

(HR. Bukhori)

TESTIMONI DOUBLE STEMCELL

TURUN 10 KG DALAM WAKTU 2 BULAN SETELAH MENGKONSUMSI DOUBLE STEMCELL

Jerawat Hilang / Kulit berjerawat di muka dan belakang badan, Berminyak, Tidak Merata.

Pemakaian Double Stemcell : 1 sachet setiap hari (malam sebelum tidur) selama 28 hari, hasilnya : Jerawat di muka hilang, di belakang badan makin berkurangan, muka tidak berminyak, menjadi lebih cerah dan tidak perlu memakai bedak.

Sakit Kepala Berpanjangan

Saya sentiasa sakit dalam kepala, setelah saya mengambil  1 sachet DOUBLE stemcell pada pagi dan malam selama 5 hari bertutrut-turut, sakit di dalam kepala terus hilang. ( Mohd Sallehhuddin Bin Azib, Penang )

Kencing Manis/ Sakit Lutut

Masalah saya adalah kencing manis dan sakit lutut sudah 8 tahun. Setelah saya amalkan Double stemcell 1 sachet pagi dan 1 sachet malam  selama 10 hari, kencing manis taraf  dari 20.2 jatuh ke 9, lutut saya tidak sakit lagi dan buang air besar sudah  lawas. ( Hasnah Bte Hj Md Tahir, Gombak, Kuala Lumpur )

Sakit Tulang Belakang

Saya mengalami sakit tulang bawah belakang pada masa duduk selama 2 bulan. Masalah sakit tersebut sudah hilang selepas saya amalkan 3 hari DOUBLE stemcell siang dan malam 1 sachet. ( Ngeow Mei Fong, Kuala Lumpur )

Lepas Tongkat

Masalah saya ialah berjalan mengguna tongkat selama 10 tahun dan tiada selera makan. Setelah amalkan Double stemcell 1 sachet pagi dan 1 sachet malam selama 2 minggu, saya tidak perlu mengguna tongkat lagi dan sudah ada selera. makan sekarang. ( Bustamam Bin Idris, Bentong, Pahang )

Kerontokan Rambut

Saya menghadapi gugur sudah 2 tahun. Selepas saya amalkan pagi dan malam 1 sachet Double stemcell selama 7 hari, rambut saya tidak gugur lagi dan haid pun sudah lancar. ( Zuriana Idris, Pulau Pinang )

“Tidaklah Allah menurunkan suatu penyakit, melainkan Dia turunkan penyembuh untuknya”

(HR. Bukhori)

KOTORAN DALAM RAHIM BISA DI KELUARKAN SETELAH MENGKONSUMSI DOUBLE STEMCELL

Rahma Bontoi dari sabah .. telah berhasil mengeluarkan sisa-sisa kotoran ini setelah menderita sakit di dalam rahimnya setelah keguguran kandungan pada bulan feb 2013
Rahma mengalami kesakitan demi kesakitan setiap hari terjawab dengan keluarnya benjolan ini
Sekarang sakit yg teramat sangat ini kini pun telah hilang, Terimakasih DOUBLE STEMCELL
TESTIMONI DALAM VIDEO DOUBLE STEMCELL
0 komentar:

Posting Komentar

Next Prev
▲Top▲